VDW BIKES: ruim assortiment van
fietsmerken- en producten

Als fietswinkel heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment van gespecialiseerde fietsmerken die alom gekend en geprezen zijn door uw klanten. Op deze pagina vindt u een overzicht en een korte introductie van onze voornaamste merken.

Frappé

Frappé is een relatief jong merk op de Belgische markt, dat staat voor kwalitatieve producten met een lifestyle karakter. Het gamma bestaat uit zowel gewone fietsen als e-bikes. De kleurencombinaties zijn tot in detail uitgewerkt.

E-bike Manufaktur

Met een mooi gamma van premium e-bikes biedt E-bike Manufaktur producten aan voor klanten met bijzondere eisen op het gebied van kwaliteit, ergonomie, uitrusting en design. Het fabricageconcept en een hoog percentage handwerk zijn bij E-bike Manufaktur net zo belangrijk als technische innovatie en harmonieus op elkaar afgestemde, hoogwaardige componenten. Wij beschikken bij E-bike Manufaktur eveneens over een speedpedelec gehomologeerd voor 45 km/u.

VSF Fahrradmanufaktur

Het aanbod van VSF fahrradmanufaktur bestaat uit unieke trek- en stadsfietsen van premium kwaliteit. De fietsen van VSF Fahrradmanufaktur bieden een ongeëvenaarde rijervaring en zijn onverwoestbaar. Dankzij hun stalen frame zijn ze degelijk, comfortabel en robuust. Ze worden het hele jaar door op de proef gesteld in het dagelijks leven en in de vrije tijd, door weer en wind, als allround vervoermiddel. En vaak zelfs als autovervanger!

Rabeneick

Rabeneick vervaardigt functionele fietsen en e-bikes voor puristen met gevoel voor design en techniek. Tegenwoordig zien we de fietsen en e-bikes van Rabeneick als tijdloze stijlelementen in het kader van holistische mobiliteitsconcepten. De focus ligt niet op de afzonderlijke componenten, maar op de visuele en functionele harmonie van het geheel.

Kreidler

Kreidler biedt innovatieve fietsen van Duitse kwaliteitsproductie aan. Het zijn technisch gerijpte fietsen met hoogwaardige componenten van toonaangevende fabrikanten. Het brede assortiment bestaat stadsfietsen, e-bikes, pedelecs, mountainbikes, crossbikes en trekfietsen.

Swype E-MTB

De mountainbikes van Swype E-MTB zijn veelzijdige en kwalitatieve eMTB's voor alle gelegenheden. De robuuste e-mountainbikes voelen zich direct thuis op zowel onverharde wegen en bospaadjes als op de makkelijke trails van de grote stad.

Bike Fun Kids

Bike Fun Kids is een merknaam voor een verzameling van diverse kinderfietsen voor jongens en meisjes van 12" tot 26". BFK ontstond in 1993 in de schoot van VDW Bikes bv. De nadruk ligt op kwalitatieve, veilige fietsen met een ‘fun’-toets. Deze fietsen vindt men dan ook enkel in de gespecialiseerde vakhandel.

Felt Bicycles

De pijlers van Felt Bicycles zijn carbontechnologie en aerodynamica, wat je kan terugvinden in hun topmodellen binnen het ruime aanbod aan fietsen en framekits. Zo droegen hun fietsen bij aan onder meer ritwinsten in de drie grote rondes, wereldtitels op de baan en de cyclocross. Het merk focust zich vooral op design, engineering, product development en testing.

Melon

De unieke fietshelmen van Melon staan bekend voor de perfecte samenkomst van protectie en fashion, hun pluimgewicht en de aansluitende pasvorm. Het mag dan niet verbazen dat de Melon-helmets al verschillende awards hebben gewonnen, met onder meer de Red Hot- award in 2014.

Studio-100

Goed nieuws voor de allerkleinsten. Het bekende merk van kwalitatieve kinderfietsen Bikefun heeft sinds kort een volledige collectie van Studio 100 loop- en kinderfietsen en fietsaccessoires (bellen, vlaggen en mandjes) gelanceerd.
Je vindt bij ons de volledige collectie van Bumba, K3 en Maya

Bollé

Sinds enkele jaren is Bollé hofleverancier van high-end zonnebrillen aan de World Tour- ploeg van AG2R La Mondiale, met als speerpunten Romain Bardet en Olivier Naessen. Bollé heeft naast zijn zeer ruime collectie sport- en vrijetijdsbrillen ook een breed assortiment fietshelmen, uitgerust met de modernste technieken.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in een van de merken die VDW Bikes bv verdeeld? Wilt u ons als uw groothandelaar in fietsen en fietsonderdelen? Of zou u graag een lijst bekomen van al onze merken? Vul hier uw gegevens in en wij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
“Winnaars hebben
een plan”

Decennialange ervaring en passie

VDW Bikes is een verderzetting van Van Der Wal, een groothandel in fietsen en accessoires die meer dan een eeuw geleden opstartte. Sinds 2020 maakt VDW Bikes deel uit van de Beerens Groep.

2020 Van Der Wal NV
  
WEBSITE BY YELLOWSHAPE