VDW Bikes: uw betrouwbare & ondersteunende groothandel op lange termijn

Bent u als eigenaar van een fietswinkel en kwalitatieve vakhandel op zoek naar een groothandel in fietsen en fietsonderdelen om een langdurige samenwerking mee aan te gaan? En wilt u graag een betrouwbare partner om uw fietswinkel in de markt te zetten? Dan bent u bij VDW Bikes aan het juiste adres.

Kwaliteitsproducten van A-merken

Van FrappƩ, VSF Fahrradmanufaktur, Bike Fun Kids, Corratec, Officine Mattio, Quoc shoes, Continental en LEM helmets: ons brede assortiment van fietsen en fietsonderdelen bestaat enkel uit A-merken. U vindt bij VDW Bikes daarom vast en zeker de kwaliteitsproducten die u zoekt. Neem gerust contact op om een volledige lijst van onze merken te bekomen.

Eenvoudig bestelplatform

VDW Bikes gaat voluit voor het digitale spoor. Zo biedt ons onlinebestelplatform u als klant de mogelijkheid eenvoudig en snel bestellingen in te geven en te confirmeren. U kan dus 24/24 en 7/7 vanuit uw winkel bestellen, waarna de producten stipt bij u worden geleverd. Vanuit de meest courante kassasystemen heeft u directe toegang tot onze voorraad.

Ook zijn we als een van de eerste groothandelaars in Belgiƫ vertegenwoordigd op het digitale platform DST Bike Catalogue.

Marketingondersteuning

Partners van VDW Bikes kunnen bovendien genieten van marketingondersteuning. Het is vandaag immers cruciaal dat uw klanten uw fietswinkel vinden op het internet. VDW Bikes zorgt er daarom voor dat uw zaak zichtbaar wordt op het internet. De inkomende verkoopleads worden zo snel mogelijk aan u bezorgd. Zo loopt u in de toekomst geen enkele klant mis.

Plant u lokale marketing voor uw winkel en onze merken of wenst u een event te organiseren? Onze marketingafdeling is beschikbaar voor hulp met raad en daad.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in VDW Bikes als uw groothandel in fietsen en fietsonderdelen? Of wil je een lijst krijgen van al onze merken? in en wij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Decennialange ervaring en passie

VDW Bikes is een verderzetting van Van Der Wal, een groothandel in fietsen en accessoires die meer dan een eeuw geleden opstartte. Sinds 2020 maakt VDW Bikes deel uit van de Beerens Groep.

2024-VDW BIKES NV
  
WEBSITE BY CREATE YOUR MATRIX