VDW Bikes: exclusieve verdeler van A-merken

Fietsen zijn al meer dan een eeuw dé passie van groothandel VDW Bikes. Zo verdelen we via vakhandels en fietswinkels de allernieuwste fietsmodellen tot de allerkleinste fietsonderdelen. VDW Bikes is vandaag uitgegroeid tot één van de voornaamste groothandels in de fietsbranche. Bij VDW Bikes leggen we de focus op kwaliteit en op betrouwbaarheid. Als onderdeel van de Beerens Groep maakt VDW Bikes deel uit van een professionele organisatie en financieel krachtige groep.

Van Der Wal wordt VDW Bikes

VDW Bikes is ontstaan uit Van Der Wal, een groothandel in fietsaccessoires die meer dan een eeuw geleden opstartte. Door de overname door de Beerens Groep en de naamswijziging breekt er voor VDW Bikes een nieuw tijdperk aan. Zo kan VDW Bikes door de toetreding van Beerens Groep een ruimere dienstverlening aanbieden.

Digitale en marketingplatformen

Met de binnen de Beerens Groep reeds aanwezige digitale en marketingplatformen, een ruime B2B- en B2C-verkoopservaring en eigen lease- en verzekeringsproducten kan er op korte termijn synergie gevonden worden met het fietsaanbod.

Decennialange ervaring en passie

VDW Bikes is een verderzetting van Van Der Wal, een groothandel in fietsen en accessoires die meer dan een eeuw geleden opstartte. Sinds 2020 maakt VDW Bikes deel uit van de Beerens Groep.

2024-VDW BIKES NV
  
WEBSITE BY CREATE YOUR MATRIX